Tule Joensuun seudulle! Meillä on hyvä palvelutarjonta, puhdas luonto, kauniit vesistöt, menestyviä yrityksiä, laajat harrastusmahdollisuudet, kohtuuhintaiset kodit, tilaa lapsille, monipuolisia työpaikkoja, toimivat kulkuyhteydet… Mielenrauha tulee kaupanpäälle.

Jotain meiltä kyllä puuttuu – nimittäin ruuhkat.

 

Katso miten

toimitusjohtaja Pekka Nuutinen perustelee Joensuun seudun vetovoimaa

Katso video
 

Löydä oma unelmasi

Joensuun seudulla jokainen löytää unelmansa. Luonto on lähellä monipuolista palvelutarjontaa ja toimivat kulkuyhteydet sekä hyvät palveluverkostot tekevät elämästä kauniissa vaaramaisemassa kadehdittavan joustavaa. Joensuun seudulla on hyvä asua, työskennellä ja harrastaa. Erityisesti silloin, kun elämältä halutaan enemmän.

Lue lisää »

Kiinnostaako yrittäjyys?

Kiinnostaisiko työ, jossa sinulla on kaikki avaimet käsissäsi. Ryhdy yrittäjäksi! Osuva-yrityspörssistämme löydät kattavan tarjonnan eri alojen myytävistä yrityksistä. Yrittäjän ura Joensuun seudulla tarjoaa sinulle mainion vaihtoehdon mukavaan elämään.

Katso myytävät yritykset » Ota yhteyttä yritysneuvojaan »

Apua sijoittumiseen

Onko sinulla yrityksen laajennus muhimassa? Joensuun seudulla on tilaa yrittämiseen ja kohtuuhintaisia koteja perheelle. Josekista saat apua yrityksen sijoittumiseen ja löydät sähköisen rekisterin seudun vapaista toimitiloista. Me autamme sinua saavuttamaan rennomman elämän Joensuun seudulla.

Katso lisää »

 

Täältä löydät tietoa Joensuun seudusta ja yrittämisestä:

 

 

Ota yhteyttä

Etunimi *

Sukunimi *

Yritys *

Sähköpostiosoite *

Viesti

Syötä kenttään alla näkyvät kirjaimet