Fysioterapiapalveluja tarjoavan yrityksen liiketoiminta Joensuun ydinkeskustassa (4642) »

Pielisen Karjala | Terveydenhuolto: yksityiset  (tol Q) | Toiminimi

Konkurssipesä hakee liiketoiminnan jatkajaa »

Karelment Oy:n konkurssipesä hakee liiketoiminnan jatkajaa Nurmeksessa Samitaloja valmistaneen yhtiön toimitiloihin.

Konkurssipesään kuuluu Karelment Oy:n toimitilat osoitteessa Teollisuustie 2, 75530 Nurmes. Tilan pinta-ala on 3,0569 hehtaaria. Tila on vanhalla soranotto- ja pohjavesialueella. Tila on aidattu ja osittain asfalttipäällystetty. Kohde on kaupungin vesi- ja viemäriverkostossa ja sillä on oma sähkö ja kaukolämpöliittymä.

Teollisuushalli on valmistunut vuonna 1983 ja sen rakennusala on 2770m3. Tuotantotilojen vapaa korkeus on 4,5m. Rakennuksessa on peltikatteinen loiva harjakatto. Piha-alueella sijaitsee n. 950m2 peltivuorattu kylmä puutavarahalli ja noin 120m2 puutavarakatos. Piha-alueella sijaitsevat lisäksi vuonna 1990 valmistunut noin 580m2 suuruinen sekä 2012 asennettu suuri noin 1500m2 suuruinen kylmä metallirunkoinen pressuhalli.

Kohde on mahdollista myös vuokrata liiketoiminnan jatkamista varten erityisehdoin.

Kyselyt ja mahdolliset tarjoukset pyydetään osoittamaan pesänhoitajalle:

Pielisen Karjala | Teollisuus  (tol C) | Osakeyhtiö

Matkailuyrityksen liiketoiminta ja rakennukset Ruunaassa (8) »

Raunin majat Lieksa/Ruunaa/Siikajärvi

Rantakiinteistö, jolla vuosina 2006 - 2012 rakennettujen useiden matkailukäyttöön soveltuvien rakennusten kokonaisuus.  

Pielisen Karjala | Majoitus- ja ravitsemistoiminta (tol I) | Toiminimi

Metallialan tuotannollinen yritys / kiinteistö soveltuu myös matkailuyrittäjälle (3) »

Myydään tai vuokrataan metallialan tuotannollinen yritys Lieksassa.
Kiinteistö ja tuotantotilat sopivat sijaintinsa vuoksi erinomaisesti myös matkailuyrittäjälle

Kauppaan kuuluu yrityksen liiketoiminta, koneet, laitteet, varasto ja tuotantotilat sekä tontti. Yritys valmistaa tilaustyönä mm. teräsrunko-ovia, kuiluritilöitä, pyörätuoliluiskia, lukittavia karsina-aitoja ym. teräsrakenteita ja peltitöitä. Yrityksellä on oma tuote, "mullinturva-nostoteline" jolla on vakiintuneet markkinat.

Pielisen Karjala | Metallituotteiden valmistus (tol 25) | Toiminimi

Metallialan yrittäjäksi mestari-kisälli -koulutuksella »

Myydään metallialan yritys Lieksassa. Yrityksen palvelut ovat maatila- ja työkoneiden korjaus sekä metallirakenteiden valmistus rakennusyrityksille.

Pitkät perinteet ja vahvan osaamisen omaava yritys on tunnettu toimija molemmilla toimialoilla. Sillä on vakiintunut asiakaskunta Pielisen Karjalan alueella. 

Pielisen Karjala | Koneiden ja laitteiden korjaus, huolto ja asennus (tol 33) | Toiminimi

Myydään autokorjaamoliiketoiminta Nurmeksessa »

Toiminnassa tarvittavat työvälineet sekä asiakkaat valmiina. Kalustona on kaksi autonosturia, kaksipilari -ja nelipilarinosturi. Rengastöihin rengaskone, tasapainoituskone, rengaspesuri ja ilmanpaineella toimivia käsityökaluja.

Autocom autotesteri, tietokoneet, pakokaasutesteri (bensiiniautot), ruuvikompressori, hitsauskone. 15 tonnin puristin (rässi) ja käsityökaluja yms. yritys toimii vuokratiloissa Nurmeksen Pitkällämäellä hyvällä kauppapaikalla. Työllistää yhden kokoaikaisen työntekijän ja sesonkeina kaksi henkilöä.

Pielisen Karjala | Koneiden ja laitteiden korjaus, huolto ja asennus (tol 33) | Kommandiittiyhtiö

Myydään eläkkeelle jäämisen vuoksi naisten vaateliike (1512) »

Myydään naisten vaatteiden erikoisliike. Myymälä sijaitsee Valtimolla hyvällä paikalla vuokrakiinteistössä.

Pielisen Karjala | Tukku- ja vähittäiskauppa  (tol G) | Toiminimi

Myydään fysikaalinen hoitolaitos »

Myydään vuodesta 1975 lähtien paikkakunnalla toiminut Fysikaalinen hoitolaitos. Yritys toimii vuokratiloissa (106m2), keskeinen sijainti katutasossa. Tiloissa on hoitohuoneet ja pienimuotoinen kuntosali ja inva wc. Yrityksessä on asianmukaiset kuntoiluvälineet ja kalusteet, Acute potilashallintajärjestelmä, käytössä on kattava ammattikirjallisuus, KELAN ja siunsoten kanssa on sopimukset. Yrityksellä on pitkäaikaisia asiakas suhteita.    

Pielisen Karjala | Palvelut  (tol G-U) | Osakeyhtiö

Myydään Jaanan Jalkineen liiketoiminta tavaravarastoineen, kalusto, sekä kiinteistö »

Myydään Valtimolla keskeisellä paikalla sijaitseva Jaanan Jalkineen kenkäkaupan liiketoiminta tavaravarastoineen, kalusto sekä kiinteistö. Toimitilat ovat yrityksen omat. Myymälä sijaitsee katutasossa kahdessa osassa, 42,5 ja 45 m2 , alakerrassa myymäläksi soveltuvaa tilaa on 78 m2, varasto 25,4 m2 sekä Asunto Oy:n yhteiset sosiaalitilat. Toimitilat ovat muutettavissa joko osittain tai kokonaan myös asuin käyttöön.

Pielisen Karjala | Tukku- ja vähittäiskauppa  (tol G) | Toiminimi

Myydään Koneva Oy (4) »

Koneva Oy on 41 vuotta sitten perustettu monipuolinen toimistotuotteiden erikoisliike, joka kuuluu Suomen vahvimmat AA-luokkaan 2016.

Yrityksellä on myymälät Lieksassa ja Nurmeksessa. Molemmilla paikkakunnilla on omat uskolliset asiakkaansa ja hyvä maine.

Pielisen Karjala | Tukku- ja vähittäiskauppa  (tol G) | Osakeyhtiö

Myydään Lieksassa sijaitseva raskaan kaluston huolto- / korjaamotoiminta »

Myydään Lieksassa sijaitseva raskaan kaluston huolto- ja korjaamotoiminta. Korjaamolla oma kone- ja laitekanta, A-jarrulupa, valmius nopeudenrajoittimien ja ajopiirturin tarkastusluvalle sekä hyvä kanta-asiakaskunta. Korjaamossa on mm: jarrudynamo, Autocom CDP testerit (Trucks ja henkilöauto), kaksi pilarinosturia, huoltokeikkoihin varustellut VW- ja Ford -pakettiautot (vm. 2000 molemmat) sekä monipuolinen korjaustyökalusto.

Pielisen Karjala | Koneiden ja laitteiden korjaus, huolto ja asennus (tol 33) | Osakeyhtiö

Myydään marjatuotteita jalostavan Puron-Marja toiminimen liiketoiminta ja kalusto Nurmeksessa. »

Myydään marjatuotteita jalostavan Puron-Marja toiminimen liiketoiminta ja kalusto Nurmeksessa. Yritys on toiminut 21 vuotta Nurmeksessa. Yritys toimii vuokratiloissa keskeisellä paikalla. Yrityksellä on tiloissa kylmätilat, varastointi tilat ja tuotantotilat. Liiketoiminta muodostuu marjojen ja sienten ostosta sekä jatkojalostamisesta ja myynnistä.

 

Yritys myydään eläköitymisen vuoksi.

Pielisen Karjala | Elintarviketeollisuus  (tol 10-12) | Toiminimi

Myydään matkailualan yrityksen liiketoiminta (5) »

Myydään matkailualan yrityksen liiketoiminta. Toimipaikka sijaitsee Pohjois- Karjalassa, ison vesistön äärellä. Yritys on toiminut kannattavasti reilut 16 vuotta ja sillä on myös vakiintunutta asiakaskuntaa. Yrityksen sijainti ja puitteet tarjoavat hyvät edellytykset kannattavan liiketoiminnan harjoittamiseen ja sen kehittämiseen. Syynä toiminnasta luopumiseen on nykyisen omistajan ikä ja halu siirtyä vähitellen "eläkkeelle". Liiketoiminta myydään koska yrittäjän perhepiiristä sille ei löydy jatkajaa.

Pielisen Karjala | Majoitus- ja ravitsemistoiminta (tol I) | Osakeyhtiö

Myydään Puuveneveistämö Ruotsalaisen liiketoiminta »

Yritys tunnetaan valtakunnallisesti laadukkaana puuveneiden valmistajana. Nyt on mahdollisuus oppia perinnetöiden tekeminen nykyaikaisilla puun työstövälineillä. Myyjä on valmis neuvottelemaan mestari - kisälli mallista, jossa työssä tarvittavaa erityisosaamista saadaan siirrettyä sujuvasti uudelle yrittäjälle. Käsistään kätevä ja kaupallinen henkilö työllistyy.

Yrityksellä on yli 40 vuoden kokemus puuveneiden valmistuksesta, veneitä tehdään jollasta jahtiin. Kauppaan kuuluu puuveneiden valmistuksessa tarvittavat koneet ja laitteet sekä toimitilat varastoineen. Lämmintä hallitilaa on 165 m2 ja kylmää varastotilaa on n. 200 m2. Liiketoiminta muodostuu uusien puuveneiden valmistuksen lisäksi puuveneiden huolto- ja kunnostustyöstä. Yritys sijaitsee kuutostien varressa lähellä Nurmesta.

Pielisen Karjala | Palvelut  (tol G-U) | Toiminimi

Myydään Ravintoa Seiskan liiketoiminta ja kalusto »

Myydään Ravintola Seiskan liiketoiminta ja kalusto. Yritys on toiminut 25 vuotta Valtimolla. Yritys toimii vuokratiloissa keskeisellä kauppapaikalla. Ravintolan pinta-ala on 362 m2 ja varaston pinta-ala on 84 m2 + sosiaaliset tilat sekä terassi. Salissa asiakaspaikkoja on 80 kpl:tta pubin puolella 60 kpl:tta ja terassilla 100 kpl:tta. Liiketoiminta muodostuu anniskeluravintolasta, pitopalvelusta, kotiin toimitettavista lounaista (toimitukset taajama alueelle) sekä matkahuoltoasimies palvelusta. Yritys työllistää yrittäjäpariskunnan lisäksi neljä osa-aikaista työntekijää. Yritys soveltuu hyvin kahdelle tai kolmelle yrittäjälle, liikevaihto taso on 500 000 – 600 000 euron välillä. Liikevaihdosta 60 % tulee ruuasta. Yritys on ainut ravitola Valtimolla.

Pielisen Karjala | Majoitus- ja ravitsemistoiminta (tol I) | Kommandiittiyhtiö

Ohjelma- ja ravintolapalveluita tarjoava yritys Pohjois-Karjalassa (3606) »

Myydään ohjelma- ja ravintolapalveluita tarjoava yritys Pohjois-Karjalassa.

Yritys toimii ympärivuotisesti tarjoten asiakkaille monipuolisesti ohjelmapalveluita kasvukeskuksessa.

Pielisen Karjala | Palvelut  (tol G-U) | Osakeyhtiö

Parturi-kampaamo Nurmeksessa (1702) »

Myydään vuonna 1969 toimintansa aloittanut parturi-kampaamo Nurmeksen Porokylän ydinkeskustassa. Liike toimii omassa 55 m2:n huoneistossa.

Pielisen Karjala | Palvelut  (tol G-U) | Toiminimi

Puualan tuotannollinen yritys (1503) »

Myydään puualan tuotteita valmistava yritys Pielisen Karjalassa. Yritys on neljän osakkaan perheyritys, jonka päätuotteita ovat keittiö- ja kiintokalusteet sekä alihankintatyöt. Yrityksen koko osakekanta myydään eläköitymisen vuoksi.

 

Pielisen Karjala | Teollisuus  (tol C) | Osakeyhtiö

Puunjalostusalan yritys »

Myydään Lieksassa sijaitseva puunjalostusyritys, jonka palvelut ovat sahaus, höyläys, hirsikehikoiden tekeminen sekä rakennus- ja saneeraustoiminta. 

Kauppaan kuuluvat tuotantorakennukset ja kattava konekanta; mm. höylähirsilinja ja tukkivannesaha. Lisäksi kauppaan kuuluu kiinteistöllä sijaitseva omakotitalo. Mahdollisuus ostaa myös pihapiirissä oleva raaka-ainelähde – metsä.

Ensisijaisesti osakekappa, tarvittaessa voidaan neuvotella myös liiketoimintakaupasta.

Pielisen Karjala | Puun sahaus höyläys ja kyllästys  (tol 161) | Osakeyhtiö

Puutarha-alan laitteita valmistava Siemu Oy (1501) »

Myydään puutarha-alan laitteita valmistava Siemu Oy Lieksassa. Yritys myydään omistajan eläkkeelle siirtymisen vuoksi, osakekauppa.

Siemu Oy on pieni ja osaava puutarhatekniikkaa valmistava yritys. Sen tuotteita ovat täyttö- ja kylvölinjat, kuljettimet ja kasteluradat.

Pielisen Karjala | Metallituotteiden valmistus (tol 25) | Osakeyhtiö

Raskaan kaluston huolto- ja korjaamotoiminta »

Myydään Lieksassa sijaitseva raskaan kaluston huolto- ja korjaamotoiminta. Korjaamolla oma kone- ja laitekanta, A-jarrulupa, valmius nopeudenrajoittimien ja ajopiirturin tarkastusluvalle sekä hyvä kanta-asiakaskunta. 

Yrityksellä on hyvät yhteistyösopimukset mm. varaosatoimittajien kanssa. Liiketoiminta on kannattavaa.

Pielisen Karjala | Koneiden ja laitteiden korjaus, huolto ja asennus (tol 33) | Osakeyhtiö

Ravintola - baari »

Nurmeksen Vanhan Kauppalan keskustassa, erinomaisella liikepaikalla sijaitseva ravintola liikehuoneistoineen.

Ravintolan huoneistoala 323 m2 käsittää 84 asiakaspaikkaa. Lupahakemus terassille on vireillä.

Pielisen Karjala | Majoitus- ja ravitsemistoiminta (tol I) | Osakeyhtiö

Vaatekauppa Lieksan keskustassa (7) »

Myydään eläköitymisen vuoksi vaatekauppa Lieksan keskustassa Pielisentien varrella.

Naisten ja miesten vaatetus + kuvapainatusmahdollisuus t-paitoihin.
Oma liikehuoneisto 256 m2.

Yrityksellä on AAA-luottoluokitus 2016. Voidaan myydä myös liikehuoneisto erikseen.
Halitex Oy

Pielisen Karjala | Tukku- ja vähittäiskauppa  (tol G) | Osakeyhtiö
Tulosta
Josek Oy